Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Έτσι για να γελάσουμε...

Ας πούμε ότι δεν έχουμε μία και θέλουμε να αγοράσουμε σπίτι για να μην βρισκόμαστε στα ενοίκια και να ξεχρεώνουμε το δικό μας διαμέρισμα. Πηγαίνουμε, λοιπόν, σε μια τράπεζα και ζητάμε ένα δάνειο 180.000ε με τη σκέψη μας για ένα διαμέρισμα γύρω στα 90τ.μ. σε μια περιοχή που να μπορείς να ζήσεις με την οικογένειά σου. Βάζουμε αποπληρωμή δανείου σε 30χρόνια (360 μήνες), δηλαδή μέχρι τα βαθιά γεράματα, με ένα χρόνο σταθερό επιτόκιο σε Στεγαστικό Πρόγραμμα Προνομιακού Επιτοκίου. Τα αποτελέσματα τραγικά...θα πληρώνουμε 861,85ε το μήνα! Με λίγα λόγια θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας χρέη, αν δεν μας το έχουν πάρει το σπίτι ως τότε, ή αλλιώς θα ξεσκιστούμε να δουλεύουμε για να τα οικονομάνε οι τράπεζες και εμείς να ξεχρεώσουμε το προσωπικό μας κλουβί! όπως εδώ. Υπολογίστε τους μήνες με το ποσό της δόσης και δείτε πόσο θα βγει το διαμέρισμα! Βρε ουστ, χίλιες φορές ενοίκιο ή μακρυά από την πόλη!
Αγαπητέ / ή κύριε / κυρία,

Τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι τα ακόλουθα :

Επιλογή δανείου : Στεγαστικό Πρόγραμμα Προνομιακού Επιτοκίου

Επιλογή κατηγορίας επιτοκίου : Σταθερό επιτόκιο για 1 έτος

Υπολογισμός : Ποσού μηνιαίας δόσεως

Ποσό δανειζομένου κεφαλαίου : Ευρώ 180.000

Διάρκεια αποπληρωμής : 360 μήνες

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε εισάγει,

το ποσό της μηνιαίας δόσεως ανέρχεται σε: Ευρώ 861,85

Σημειώστε ότι, η δόση για το Στεγαστικό Πρόγραμμα Προνομιακού Επιτοκίου αφορά την αρχική διάρκεια του ενός έτους. Στο ποσό της δόσεως έχει υπολογισθεί η επιβάρυνση από την Εισφορά του Νόμου 128/1975. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα δάνεια της Alpha Bank.

Alphabank.gr-γι' αυτούς που τολμούν να υπολογίσουν!

2 σχόλια:

  1. φιλαρακι εχεις απολυτο δικαιο,μας παιρνανε για χαζους..αλλα δυστυχως δεν μας περνανε μονο ,ειμαστε κιολας.. ποσοι ανθρωποι την εχουν πατησει απο τις διαφημισεις και τωρα χρωστανε παντου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...