Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Τσιγγάνοι Οικολόγοι Πράσινοι!

Βλέπω αυτά τα δέντρα ανάμεσα στις οδούς Καυκάσου και Ρήγα Φεραίου στις Συκιές και λέω πάει τα μάτια μου θόλωσαν από το πολύ τσιμέντο και άρχισα να ονειρεύομαι δεντράκια και πάρκα, διότι δεν είναι δυνατόν ούτε να έμεινε ανεκμετάλλευτη από τους καρχαρίες εργολάβους η περιοχή αλλά σίγουρα αποκλείεται ο δήμαρχος να έφτιαξε πάρκο. Γιατί να φτιάξει άλλωστε. Τελικά διαπιστώνω ότι πρόκειται για κατοικίες τσιγγάνων ανάμεσα στις πολυκατοικίες. Αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται πέρα από κάθε νόμο, που ζουν μες τη βρωμιά, που η δουλειά τους είναι ότι κάτσει και σπέρνουν δεκάδες παιδιά, που δεν πηγαίνουν στα σχολεία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν τα διαμερίσματα κλουβιά. Πείτε μου αν εμείς που δεν είμαστε τσιγγάνοι σεβόμαστε τους νόμους, αν δεν βλέπετε πολλούς να πετούν σκουπίδια στο δρόμο και προπάντων να έχουν βρώμικη ψυχή. Πόσοι είναι άνεργοι και πίνουν φραπέδες στην παραλία πόσους τους έχει φάει η αγαμία και πόσοι πήγαν σχολείο και απέκτησαν παιδεία; Αυτοί λοιπόν είναι οι τσιγγάνοι και εμείς οι γύφτοι!

6 σχόλια:

  1. Ειδες τελικα ναι εμεις ειμαστε γυφτοι μεσα στα τσιμεντα και στην βρωμα ολη μερα...Εισαι πολυ σωστος φιλε Newton..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο εναν λαο που δε γνωρισε αναγεννηση παρα περασε απο τον μεσαιωνα απευθειας στη συγχρονη εποχη τι μπορεις να περιμενεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω ρε παιδιά πολλούς που βαριούνται να ανοίξουν τον κάδο και αφήνουν τα σκουπίδια δίπλα και τρελαίνομαι και κάποιοι άλλοι τα πετούν άπο το μπαλκόνι κάτω, μου 'ρχεται να τα ξαναρίξω πίσω. Αλλά άμα ασχολείσαι στο τέλος όλη μέρα πρέπει να μαλώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσιγγάνοι είμαστε όλοι κατά βάθος απλά δεν το ξέρουμε· ο καθένας στο είδος του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλαξα τη διευθυνση του blog μου..

    www.mr-arvulas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den exw na pros8esw tpt..les akrivws afta p skeftomai..emeiw eimaste oi gyftoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...