Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Αυξάνεστε Και Πληθύνεστε!

Τα μεγαλύτερα και ωραιότερα κτήρια που βλέπουμε είναι οι εκκλησίες, οι οποίες είναι κτισμένες στα πιο καλά σημεία. Έχετε δει εκκλησία κτισμένη ταπεινά; ούτε για αστείο. Όλες έχουν γίνει σαν εμπορικά κέντρα που προσμένουν με ζήλο για πελάτες. Αυξάνεστε και πληθύνεστε, λοιπόν. Με το πιπίλισμα του εγκεφάλου που τρώμε από μωρά παιδιά για τον παντοδύναμο που μας ελέγχει, κεράκι στο κεράκι και με πολλές ελεημοσύνες για τα φιλόπτωχα καθώς επίσης και με την αμορφωσιά του Έλληνα, οι λογαριασμοί της "Εκκλησίας Της Ελλάδας Α.Ε." συνεχώς αυξάνονται και οι "Εκκλησίες-Επιχειρήσεις" συνεχώς πληθαίνουν. Φτάνει πια μ' αυτήν τη θρησκεία, μας έχουν κατακλέψει και όλα για έναν θεό που δεν μας λυπάται καθόλου. Δώστε τα λεφτά πίσω στο λαό και αφήστε αυτούς που πιστεύουν να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους. Σίγουρα θα είναι πιο ευτυχείς και αν υπάρχει θεός πάλι θα τους δει.

6 σχόλια:

  1. Egw tinw na pisteuw olo kai pio polu sto oti den uparxei 8eos, poso mallon h8ikoi an8rwpoi ths ekklhsias! Oso gia tis ekklhsies pou exoume emeis san kthria den mou aresoun ka8olou. Autes omws pou 8aumazw gia wra kai 8ewrw pragmatika kompotexnhmata einai oi got8ikes ekklhsies. Posos ploutos xriasthke gia na ftiaxtoun (koinws mas 8umizoun kai giati den prepei na pisteuoume kai polu sthn ekklhsia auto ka8e auto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… και δύσκολα βγαίνει η μυρωδιά της από ένα ρούχο έντομα ποτισμένο μ’ αυτήν.

    Ανεξάρτητα πάντως αν πιστεύει κανείς ή όχι στο Θεό, ο Θεός θα πρέπει να σκεφτεί για έναν γενικό …ανασχηματισμό των επί γης εκπροσώπων του.

    Όσο για τις εκκλησίες-κτίρια, υπάρχουν όντως αληθινά κομψοτεχνήματα και κυρίως στο εξωτερικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. the monkeys
    Εγώ δεν πιστεύω πλέον σε κανένα θεό. Και όπως έλεγε ο Χάρυ Κλυν "το χρήμα είναι ο θεός". Και έχει και τους περισσότερους πιστούς.

    JamanFou
    Βασικά αλλαγή ηγεσίας χρειάζεται.
    Όσο για τις εκκλησίες στο εξωτερικό, δεν είναι δυνατόν να επέτρεπαν π.χ. οι γερμανοί να γίνουν έκτροπα τα κτήρια των εκκλησιών όταν όλα τα σπίτια τους είναι ζυγισμένα στοιχισμένα και ακολουθούν τους νόμους της πολεοδομίας. Ούτε θα έδιναν ένα κάρο χρήματα στις θρησκείες όταν πινάει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den paei allo pia me tin ekklisia..exoun katantisei aidia oi gelioi ..newton swsta ta les..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anyparktos
    Εγώ τα λέω, ποιος ακούει δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούνε πολλοί φίλε newton. Και από ότι βλέπω από τα σχόλια τους, μιλάνε πολύ σωστά για εκκλησία και όχι για θρησκεία που πολλοί τα μπερδεύουν, ενώ είναι άλλης κατηγορίας ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...