Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Άρχισαν τα Όργανα!

Μετά από τα σκάνδαλα των ημερών και τις διαδηλώσεις, οι απίστευτοι δήμοι μας επανέρχονται δυναμικά στα καραγκιοζιλίκια των γιορτινών ημερών.
Στολισμοί
των οδών και γελοίες μπάντες στους δρόμους που παίζουν χαρούμενα τραγουδάκια (από πίσω τους ακολουθούν λεωφορεία και αυτοκίνητα που περιμένουν να αδειάσει ο δρόμος για να φύγουν) και μοναδικής πρωτοτυπίας ανούσια θεάματα. Συγκεντρώσεις σε πλατείες με μουσικές, τραγουδιστές και σόου, με σκοπό την αναστύλωση της αγοράς και την λήθη από την μιζέρια μας, όπου τα παρακολουθούν άνθρωποι χαμηλής παιδείας ή στημένοι από τους εκάστοτε δημάρχους.
Τέτοια και χειρότερα τραγελαφικά θα δουν τα ματάκια μας αυτές τις μέρες, βλέποντας παράλληλα τα λεφτάκια που αφήνουμε στους δήμους να φεύγουν με προορισμό τις τσέπες κάποιον χιμπατζήδων τραγουδιστών, αλλά και προς τέρψιν της αναστύλωσης του κύρους των ταγών της χώρας.
Να, λοιπόν, μια ιδέα: Να μην κατεβεί κανένας φέτος στις πλατείες για την αλλαγή της χρονιάς, ας κάνουν ρεβεγιόν μόνοι τους ακούγοντας τους ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές τους και χειροκροτώντας τον εαυτό τους
.

14 σχόλια:

  1. Τα λεφτά στους δήμους ‘φεύγουν’ για πανηγύρια και οι συμβασιούχοι υπάλληλοί τους περιμένουν εναγωνίως να πληρωθούν εδώ και κάτι μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi dhmarxoi sthn ellada zoun gia n anavoun mia fora tn xrono to dentro sthn plateia kai n xairontai...mallon nmzoun oti auth einai h douleia tous...kai oxi tpt allo alla oute auto kanoun kala gt o stolismos pou kanoun einai kakogoustos kai liga lew...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα να μην μπω στο τρυπάκι να απαντάω σε κάθε σχόλιο αλλά τελικά δεν μπόρεσα.

    JamanFou
    Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες αλλά είναι γνωστό πλέον ότι...
    οι συμβασιούχοι υπάλληλοι του δήμου έχουν μπει σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν έχουν έξοδο: ψηφίζω τον ίδιο δήμαρχο ή το κόμμα-μου ξανακάνει σύμβαση-κυνηγάω για να πάρω τα λεφτά μου και να μου κάνει πρόσληψη επ' αορίστου, φτου κι απ' την αρχή! Έτσι, λοιπόν, βγαίνουν δήμαρχοι ίδιοι ή των ίδιων κομμάτων και οι υπάλληλοι παίρνουν τα λεφτά τους μεν, καθυστερημένα δε.

    the monkeys
    Χα χα χα, ξέρεις γιατί γελάω; γιατί φέτος το δέντρο στην Αθήνα έχει ανάψει ήδη 2 φορές!(φωτιά) :)
    Μεγάλη χαρά ο δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα όντως. Καλά και αυτό το δέντρο να σου πω την αλήθεια εύχομαι να καεί ολόκληρο, ε τότε τί στο καλό, δεν θα φτιαχτεί άλλο.

    Εγώ λέω να κατέβουμε όλοι στις πλατείες για την αλλαγή του χρόνου, αλλά με τα κατάλληλα εξαρτήματα...όχι τίποτε άλλο, αλλά για να δούμε ποιός τρέχει γρηγορότερα ;)

    monkey2

    πλέον είναι εύκολο να μας αναγνωρίζεις...γιατί το monkey1 γράφει με greeklish και εγώ με ελληνικά (με κόλλησε ο navarinos). Αλλά καμιά μέρα θα στη σκάσω και θα γράψω με greeklish!! Να δω μετά..θα μας αναγνωρίσεις??? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. the monkeys 2
    Ήδη σήμερα με μπερδέψατε γιατί η monkeys 1, αν και όπως λες με greeklish, μπήκε λίγο τσαμπουκαλεμένα ενώ εσύ πιο χαλαρά. Τι να πω, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. odws ti exw pa8ei teleutaia???pou phge to xazoxaroumeno mu???pou phgan ta xaxa?pl tsampouka exw!xaxa.kl nai monkey2 egw lew n tn paidepsoume ligo n doume kai poso kalos episthmonas einai...xaxa

    na sas pw otan eida to klasiko dentro pou stolize okakalamanhs kameno ena eipa:kala einai polu pio wraio apoti prin...paizei a nai k to kalutero poun exw dei...!!!xaxaxaxa
    akoma kai oi ''koukouloforoi''opws les nikhta exoun kalutero gousto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. the monkeys 1
    Εγώ όταν το είδα να καίγεται σκέφτηκα: αυτό θα πει ανάψαμε το δέντρο, ήξεραν τι έκαναν τα παιδιά!

    Καλά σήμερα μου πρότειναν το πιο τρελό. Να πάμε για ρεβεγιόν σε μπουζούκια και μάλιστα να μας κάνει κονέ για τραπέζι μπάτσος με ένα δωρεάν μπουκάλι. Ακούστε να φρικάρετε. Καταρχήν δεν πατάω σε μπουζούκια παρά μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις και σίγουρα όχι πρωτοχρονιά. Και δεύτερον, δεν θα καταδεχόμουν ποτέ από μπάτσο να μεσολαβήσει να μου κλείσει τραπέζι και να μου κεράσει μπουκάλι το μαγαζί γιατί τους πουλάει προστασία ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί θέλουν να τον έχουν από κοντά και τον γλύφουν. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γ' αυτό ρε newton έγραψα ότι η μεγαλύτερη εικαστική παρέμβαση των ημερών στην Αθήνα ήταν το φόκο στο δέντρο του Κακλαμάμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μέσα σ' όλα...
    εγώ κύρηξα και ατομικό μπουκοτάζ στο κέντρο της Αθήνας...
    ψώνισα για πρώτη φορά στην ζωή μου στην Αθηναική περιφέρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala se mpouzoukia kai me meso mpatso???apapapapapapapa
    dn eimaste prolhptikoi episthmona mas alla xeirotera dn ginetai n mpei o xronos...eipame n mas paei kl o kaiourgios xronos...!

    monkey .............(eipame na se paidepsoume)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε παρακαλώ, ο δικός μας δήμαρχος κάνει κι άλλα πράγματα. Περιμένει να ρθουν οι απόκριες για να δώσει λεφτά στο νομάρχη της καρδιάς μας να ντυθεί ζορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. the monkeys 1
    Σιγά μην πάω!

    γυάλινο δάκρυ
    Τι παλικάρια που είναι ρε συ και οι δύο! Που τους βρήκαν και μας τους φέρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. navarino-s
    Φόκο; κάπου σε χάνω!

    akrat
    Εγώ φέτος δεν αισθάνθηκα καμιά ανάγκη για ψώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. :O okey skizw ta ptuxia mu...eisai episthmonas(h o xortareas.dn xanavazw monkey 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...