Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Στους Δρόμους!

Το παρακάτω βιντεο δεν έχει καμία σχέση με διαδηλώσεις της γσεε, αδεδυ και διάφορων τέτοιων ψευτοοργανώσεων. Μιλάμε για έναν άνθρωπο αγανακτησμένο που πήρε ένα τηλεβόα και βγήκε στους δρόμους να φωνάξει για την κατάντια της χώρας και τον εξοργισμό του κατά των κυβερνήσεων. Σε άλλη περίπτωση θα τον περνούσα για τρελό αλλά σήμερα βλέποντας και καταλαβαίνοντας που έχει φτάσει αυτή η χώρα νομίζω ότι ο άνθρωπος αυτός κάθε άλλο παρά τρελός είναι. Το μόνο αστείο τις υπόθεσης είναι ότι βγήκε να φωνάξει σε ένα σημείο όπου υπάρχει ελάχιστος, εώς και καθόλου, κόσμος. Λίγο πιο πάνω βρε άνθρωπε είναι η εγνατία, στο στενάκι πήγες; Από τον ήχο δεν ακούγονται και πολλά, το ανέβασα πιο πολύ για την εικόνα, σκεφτείτε απλά ότι τα χώνει αβέρτα, λέει και κάτι άσχετα βέβαια για τουρκοκρατίες!
Υ.Γ. Συγχωρέστε με για την απουσία μου από τα σχόλια αλλά η δουλειά βλέπετε, πρέπει να βγάλουμε και κάνα φράγκο!

13 σχόλια:

  1. Το διάβασα πρόσφατα: Ο Διογένης, βλέποντας τους συνανθρώπους του σε γενική κινητοποίηση λόγω της επικείμενης επίθεσης του Φιλίππου εναντίον της Κορίνθου, άρχισε να κυλά το πιθάρι του… και απαντούσε σ’ όσους απορούσαν, πως δε μπορούσε να μένει αδρανής ενόσω οι υπόλοιποι ταλαιπωρούνταν!

    Δεν ξέρω αν εμείς ταλαιπωρούμαστε με τις κινητοποιήσεις μας για τις καταστάσεις που βιώνουμε, αλλά ο -τρελός ή όχι- Θεσσαλονικιός σίγουρα δε μένει αδρανής...

    ΥΓ
    Άμα είναι για φράγκα, Newton, ...συγχωρεμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία που θυμήθηκε και το Διογένη η JamanFou! Κάτι τέτοιο ήτανε ο μεγάλος κυνικό μας. Μήπως όμως ρε newton ο τύπος εξεπίτηδες διάλεξε το στενάκι! Ξέροντας ότι έτσι και αλλιώς "φωνή βοόντος εν τη ερήμω" είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e kala ekane o an8rwpos tn katalavainw etsi pou pame 8 vgoume oloi me mia ntountouka gia n mhn pw 8 vgoume me thn maxaira k opoion parei o xaros!!
    episthmonako wraio videaki kai nmzw akougetai h fwnh su apo o pisw????axaxaxaxa.kl akousa???axaxa:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε ο τύπος. Μπορεί να τα έλεγε και καλά, δεν αμφιβάλλω, αλλά αυτλή η εικόνα μόνο στη Θεσσαλονίκη. Βάζω στοίχημα ότι είχαν βγει και κάποιοι έξω, τον παρακολουθούσαν και γελούσαν. Επίσης αυτός όπως ξαφνικά άρχισε, έτσι και ξαφνικά σταμάτησε...πήρε το λεωφορείο και γυρισε σπίτι του!

    Only in Thessaloniki...λέμε!!

    Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο με τη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά δεν ακούγεται και τπτ στο videaki (μόνο σε κάποια φάση η φωνή σου όπως λέει και το monkey1 :P) αλλά πιστεύω ok ο άνθρωπος αγανάκτησε και βγήκε στο δρόμο, αλλά για να ενημερώσει ποίον..τους συνανθρώπους του που βιώνει καθημερινά την κατάσταση την οποία περιγράφει. Και μετά αυτός που πήγε? Δεν πήγε σπίτι του. Θέλω να πω δηλ καλύτερα πολλές φωνές ενωμένες ώστε να δίνουν και ηχηρά μηνύματα, παρά μία μόνο φωνή την οποία η περισσότεροι μπορεί να μην την πέρνουν στα σοβαρά από τους περαστικούς. Άσχετο, αλλά πίσω το χαρτάκι τι έγραφε? Και αυτός ο αστερίσκος..χεχε..αστερίσκος..ο κόκκινος τι είναι?? Μήπως ανήκει πουθενά αυτός?
    monkey2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι όπως πάει η κατάσταση , Θέλω να ξέρω πόσοι από εμάς θα είναι με τους τηλεβόες ανα χείρας και θα τρέχουν στους δρόμους και πόσοι θα τραβάνε video ; Αντε καλό βράδυ σε όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά ρε πιθηκάκια δεν είναι δική μου η φωνή, κάποιου μπάρμπα που κάθεται εκεί και κολοβαράει είναι! Τη δικιά μου η θεσπέσια ραδιοφωνική φωνή θα την καταλαβένατε!:)
    Ο τύπος κάτι άσχετα λέει σ' αυτήν τη φάση για τουρκοκρατίες και καταπίεση, δεν τον πρόλαβα όταν έλεγε τα καλά.
    Όντως το αστεράκι δεν ξέρω τι ήταν, αλλά δεν φαινόταν κάτι γνωστό.

    Φεύγω για Κατερίνη, θα σας φέρω νέα από εκεί, μιλάμε για πολύ γέλιο, δουλεύω σε ένα νοσοκομείο το οποίο κτίζεται 14 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κτίστης, εργολάβος, νοσοκόμος... δε νομίζω... Newton, για μεγαλογιατρό σε κόβω... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. JamanFou
    Μεγαλογιατρός, ναι ναι το βρήκες!:) Βασικά αυτό που κάνω εκεί δύσκολα να το ξέρεις, έχω το μονοπώλειο στην αγορά (λέμε τώρα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Στους Δρόμους' είσαι ακόμα Newton??
    Καλό Πάσχα σου εύχομαι και Καλή Ανάσταση ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάντα τέτοια...
    καλά να περνάς
    χαίρομαι που σου αρέσει αυτή η μουσική
    είναι κορυφαία
    διεγερτική
    κάτι σαν ένεση αδρεναλίνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...