Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο Γελοιοφέρης!


                                     Φωτογραφία από: Ελευθεροτυπία

Από τη μία με πιάνουν τα γέλια με αυτό το κόμμα και τους βουλευτές του και από την άλλη εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι για να κάνουν τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια να εμπαίζουν όλους τους Έλληνες.

Αναφέρομαι στο ΛΑΟΣ και τις απίστευτες δηλώσεις και τοποθετήσεις περί νέων εκλογών τον Μάρτιο. Οι ίδιοι, είμαι σίγουρος, ότι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε το ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε και η ΝΔ, όπως και δήλωσαν άλλωστε, να θέλουν να γίνουν εκλογές. Και φυσικά κανένας Έλληνας ταλαιπωρημένος πολίτης δεν θέλει να ξαναμπεί σε τέτοια διαδικασία που θα είναι η τρίτη μέσα σε περίπου δύο χρόνια. Γιατί, λοιπόν, το ΛΑΟΣ παίζει αυτό το παιχνίδι; Γιατί παίζει τόσο πολύ με τη νοημοσύνη μας; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι δρουν ύπουλα και ατομιστικά. Καμιά τους πράξη δεν έχει σαν σκοπό το καλό της χώρας και των πολιτών. Το μόνο που κοιτάζουν είναι η ατομική αυτοπροβολή και ταχεία αναρρίχηση στα σκαλοπάτια της εξουσίας. Πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που έχουν πειστεί από τα λόγια αυτών των πολιτικών.

16 σχόλια:

  1. έλα μωρέ μην τους παίρνεις στα σοβαρά...
    και μεγάλη τιμή έκανες που έγραψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτοί οι άνθρωποι εκτός απο γελοίοι είναι και επικίνδυνοι!!!
    Πιστεύω ότι με τις τελευταίες τους δηλώσεις περί Κουνεβα, και της τελευταίου θύματος εκφοβισμού της καινούργιας προέδρου των καθαριστριών(έρριξαν βιτριόλι στο αυτοκίνητό της για εκφοβισμό), όπως επίσης και η προτροπή του Προέδρου τους στον καινούργιο αρχηγό της Ν.Δ. να προβεί, επ'αφορμή της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε νέες εκλογές τον Μάρτιο αποκαλύπτουν το τι ακριβώς πρεσβεύει αυτό το κόμμα!
    Κανείς πια δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι παρασύρθηκε απο τις δημαγωγίες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη νέα αντιπαράθεση Καρατζαφέρη-Τσίπρα στη βουλή την άκουσες? Να ξαναγελάσουμε ή να ξανακλάψουμε... ιδού το ερώτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο newton για την ανάρτηση και δεν συμφωνώ καθόλου με τον akrat γιατί έτσι γελοίοι και γραφικοί ήτανε οι γνωστοί ...μαιτρ του είδους Μουσολίνι και Χίτλερ!
    Όσο για τη φίλη JamanFou επειδή είδα αυτό που λέει δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ακριβώς και με τρομάζει αν το πηγαίνει στο ...ίδια και όμοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τους συμφέρουν πάντως οι εκλογές στο κοντινό μέλλον, ειδικά τώρα με τον μακεδονομάχο Σαμαρά!

    Πάντως, εγώ βλέπω μερικά κακόγουστα πόστερ τους που ξέμειναν από τις βουλευτικές εκλογές και εκνευρίζομαι επίσης. Φτηνοί λαϊκισμοί του στυλ «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ μας άρπαξαν πολλά» και τρομολαγνεία-υποβόσκων ρατσισμός στο «πεινάς, φοβάσαι, αγωνιάς». Σε πόσο χαζούς απευθύνονται τέλος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου φίλε,

    Λαικισμός του κερατά με αποκλειστικό σκοπό την διαχείριση της πολυκατοικίας. Απλά για να αναλάβει πρωτοβουλίες και να "σπάσει" το momentum του Σαμαρά. Ο Καρατζαφέρης είναι επικίνδυνος, αλλά νομίζω πως έχει πιασει την οροφή του προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με akrat. Πραγματικά αυτό το κόμμα απλά δεν υπάρχει και δεν πρέπει να δίνει κανείς σημασία μπας και φύγει και από βούλη κάποια στιγμή και ησυχάσει και το κεφαλάκι μας :P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. navarino-s,
    στον Καρατζαφέρη αναφέρομαι -μιας και είναι το θέμα της ανάρτησης- που έπιασε πάτο κι ακόμα παρακάτω... Γελοίος και επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. akrat
    Βασικά ακρατ εγώ τα γράφω αυτά για κάποιους που δεν μπορούν να διακρίνουν πόσο μουλωχτό είναι αυτό το κόμμα. Γιατί εκτός από κάποιους ιδεολόγους ακροδεξιούς υπάρχουν και αυτοί που πραγματικά πιστεύουν ότι αυτό το κόμμα αγωνίζεται για τα συμφέροντα τις Ελλάδας και μέσα από την πολιτική σύγχυση που επικρατεί το ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kariatida62
    Τώρα με βάζεις σε περίεργες σκέψεις. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι το 8% που τους ψήφισαν ήταν 100% συνειδητοποιημένοι για το τι έκαναν. Αν είναι έτσι τότε έχουμε πρόβλημα. Εγω μέχρι τώρα πίστευα ότι οι δημαγωγίες και οι λαϊκισμοί αυτού του κόμματος μαζί με την ευρεία προβολή και υποστήριξη των μμε καθώς και την κατάρρευση της νδ ήταν οι βασικοί λόγοι. Αν πραγματικά ο κόσμος κάνει στροφή στην ακροδεξιά μάλλον κάτι πηγαίνει πολύ στραβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. JamanFou
    Όχι δεν είμαι ενήμερος περί του θέματος! Τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. navarino-s
    Σκοπός μου βασικά ναβαρίνο είναι μπας και το διαβάσει κάποιος που ψηφίζει ή στηρίζει ιδεολογικά τις απόψεις αυτών των ανθρώπων, μήπως και βγάλουμε κι εμείς κι αυτοί καμιά άκρη. Οπότε, ναι, δεν πιστεύω ούτε ότι ασχολούμαι τελείως τζάμπα ούτε ότι τους δίνω αξία γιατί αυτοί οι κύριοι δεν με απασχολούν καθόλου. Οι ψηφοφόροι τους μ' απασχολούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανορθόδοξος
    Χμμ, σε πόσο χαζούς απευθύνονται ε; Πιθανότατα αν σου απαντήσω πόσοι είναι οι χαζοί, πόσοι οι αμόρφωτοι που δυστυχώς παράτησαν τα γράμματα από νωρίς και άλλοι πόσοι αυτοί που δεν πολυ ασχολούνται οπότε μένουν να βλέπουν μόνο τη συσκευασία του προϊόντος, μάλλον θα απελπιστείς!

    Πάντως, πραγματι, όταν βλέπω την αφίσα του καρατζαφέρη με το γάντι του μποξ να ρίχνει μπουνιά στο "κατεστημένο" μου γυρίζουν τα έντερα. Και να σημειώσω ότι αυτό είναι άλλο ένα σημείο όπου ο Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές. Δεν έκανε σχεδόν καθόλου αφισοκόλληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NdN
    Ευτυχώς, και εγώ νομίζω ότι έπιασε οροφή το ΛΑΟΣ, απλά φοβάμαι ότι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ κάνει κάποια στραβή μην έχουμε μια δεύτερη διαρροή από μεγάλο κόμμα στο ΛΑΟΣ και τότε θα υπάρχει πρόβλημα! Προς το παρόν πέρα από κάποιες λίγες "ξερές" φαίνεται ότι ο Παπανδρέου κρατάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. the monkeys
    Όχι απλά υπάρχει, όχι μόνο δεν φεύγει από τη βουλή, αλλά αύξησε και το ποσοστό του! Στην Γαλλία, οι Γάλλοι δεν έδιναν σημασία στα ποσοστά του Λεπέν εώς ότου πήρε ένα ποσοστό τραγικά μεγάλο και ανησυχητικό και τότε αφυπνίστηκαν και είδαν τι πάνε να κάνουν και τον κατεδάφισαν. Ποτέ δεν ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν γνωρίζουμε τώρα, εάν μπορούσαν να ξαναγίνουν εκλογές τι ποσοστό θάπερναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...