Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Κάντε τις φωτογραφίες σας να βγάζουν λεζάντα

Λοιπόν, δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο ή διασκεδαστικό σας φάνηκε τo προηγούμενο κολπάκι, αυτή τη φορά, όμως, έχω ένα το οποίο εγώ το βάζω σε λειτουργία πλέον σε όλες τις αναρτήσεις μου που περιέχουν φωτογραφία. Πρόκειται για ένα τέχνασμα με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε τις φωτογραφίες σας να βγάζουν λεζάντα, με όποιο τίτλο θέλετε, όταν αφήνετε το δείκτη του ποντικιού επάνω τους. Όπως έκανα και με την φωτογραφία από κάτω ή όπως έκανα εδώ.


Ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πολύ απλός και εύκολος. Καταρχήν, δημιουργείτε την νέα σας ανάρτηση και ανεβάζετε τη φωτογραφία που επιθυμείτε με τον γνωστό τρόπο. Έπειτα πηγαίνετε από την ΣΥΝΘΕΣΗ στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ HTML.


Στη θέση της φωτογραφίας σας πρέπει να εμφανίζεται ένα κείμενο που να μοιάζει κάπως έτσι...


Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, αφού βρείτε το παραπάνω κείμενο, είναι να επικολλήσετε αυτόν τον κωδικό title="Γράψτε τη λεζάντα εδώ" στο τελείωμα σχεδόν του κειμένου και όπως φαίνεται παρακάτω...


Γράψτε τον τίτλο που επιθυμείτε στη θέση που εγώ έχω το "Ζωολογικός Κήπος-Ολλανδία" και είστε έτοιμοι.

4 σχόλια:

  1. μμμ! τέλειο! εύκολο και δείνει τελειότητα στις αναρτήσεις που περιέχουν φωτογραφίες!
    Μπράβο Newtonako!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Newton! Ως επιστήμων θα πρέπει να 'ανάβεις' τα φώτα!

    Θα δούμε επιτέλους φωτογραφίες από Ολλανδία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου φίλε,

    Καλά όλα αυτά αλλά να πάμε και σε πιο προχωρημένα. Την απορία που έχω στο πάνω δεξιό τμήμα του blog μου μπορείς να μου την λύσεις;

    "ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Αν πατήσετε πάνω στον τίτλο της ανάρτησης και δείτε παρακάτω τα σχόλια, θα δείτε ότι εμφανίζεται πρώτα το σχόλιο και μετά το όνομα αυτού που το άφησε. Οποιος ξέρει πως διορθώνεται ας στείλει email!!!!"

    Εκεί να σας δω κύριε Καθηγητά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...