Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Λερναία Ύδρα τα Τόρρεντς!


Ένα κόβεις δύο βγαίνουν απ' όσο φαίνεται με τα τόρρεντς. Ακόμα δεν έκλεισε το gamato.info και πρόλαβαν κάποιοι τσάκαλοι και άνοιξαν το gamato.it! Το site, βέβαια, βρίσκεται σε παραπληγική κατάσταση αλλά αρχή είναι ακόμα. Με τον καιρό θα στρώσει και εκμεταλλευόμενοι το όνομα του προηγούμενου πολύ δημοφιλούς gamato.info γρήγορα θα πάρει τα πάνω του. Οι διαχειριστές του site, από την άλλη, έχουν αναρτήσει μια μικρή ανακοίνωση με την οποία λίγο πολύ ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο τόρρεντ αλλά το ονόμασαν gamatο σαν διατήρηση της ανάμνησης του παλιού...

"Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά ,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις θέλουμε να αναφέρουμε οτι δεν έχουμε καμία σχέση με το με την ομάδα του gamato.info . Δεν εκμεταλευτίκαμε την δημοσιότητα του gamato.info, απλώς θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι παρόμοιο καθώς και εμείς είμασταν οπαδοί του.Ετσι όπως είναι λογικό χρειάζονται νέοι λογαριασμοί για κάθε χρήστη που κάνει εγγραφή στην ιστιοσελίδα μας."

Άντε, καλή αρχή gamato.it!

5 σχόλια:

  1. Ευχόμαστε να πάρει γρήγορα πάνω του!!! Τέτοια τέρατα ας υπάρχουν..!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ο κόσμος αντιστέκεται στις διώξεις "μαγισσών" εναντίον ανθρώπων που έχουν μεράκι και αγάπη για να μοιραστούν όσα έχουν με άλλους.
    Πάντως φίλε μου ακόμη κι αν πάψουν οι ιστοσελίδες αυτές θα συνεχίσει να υπάρχει η παλιά καλή συνήθεια να μοιραζόμαστε τις ταινίες, την μουσική, τα βιβλία ακόμη και χωρίς αυτά.
    Ακόμη κι αν δεν τα αντιγράφεις μπορείς να δανείσεις στους φίλους σου ταινίες, παιχνίδια, μουσική με το αυθεντικό δισκάκι-και να σου πω την αλήθεια καμία φορά νοσταλγώ τις μέρες που πήγαινα σε φίλους για να ανταλλάξω τα πράγματά μου μαζί τους.
    καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bravo sta paidiaa!!ante na to anava8misoun na gt to gamato leipei opws kai polla alla pou exoun kleisei!!keep pirating padiaa:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα.... το πήρε και αυτό η μπάλα...πρόωρα.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...