Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Με αεροπλάνα και βαπόρια


Πληροφορίες μου, λένε ότι έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στα γραφεία ευρέσεως εργασίας στο εξωτερικό για Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία από Έλληνες που θέλουν να φύγουν για να λυτρωθούν από την Ελληνική κατρακύλα! Έρε πλύσιμο πιάτων που έχει να πέσει στα εστιατόρια της Γερμανίας. Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος στην Ελλάδα δεν θα μείνουν αρκετοί ώστε να φορολογούνται και ο φπα θα φτάσει το 150%.

Αν μου βρείτε τρόπο να πάρω τον ήλιο μαζί μου, φεύγω αύριο!

8 σχόλια:

  1. Eτσι μαθαινω κι εγω...Τωρα υπαρχουν και πλυντηρια πιατων,βρε Saq, οποτε κατι αλλο θα βρεθει για οσους αφηνουν τον ηλιο πισω και πανε στα κρυα!
    Τελικα, μονο εσυ θα μεινεις; :))

    Eμαθα και δυσαρεστα νεα σημερα απο τη συγκεντρωση, τι γινεται;

    Y.Γ
    (Και..Πλιατσικα ακους, ετσι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλβα μου,
    έστω, να βάζω τα πιάτα στο πλυντήριο. Μη νομίζεις κι εγώ βαρέθηκα για να την κάνω είμαι!

    Πήρες αναφορά μόλις τ΄ώρα στο μπλογκ σου για το τι έγινε από κάποιον βλέπω. Κατηγορούν το ΠΑΜΕ, το οποίο με τη σειρά του μιλά για προβοκάτσια. Ούτε διαμαρτυρία δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε. Το θέμα είναι ότι χάθηκαν 3+1 άτομα. Πολύ κρίμα.

    Τον πλιάτσικα και τος πυξ-μπλιαξ δεν τους πολυ πάω, μόνο ο Ξυδούς μου άρεσε αλλά έφυγε και αυτός. Παρόλα αυτά κατέβασα την τελευταία τους συναυλία πριν λίγες μέρες και είπα να την ακούσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ βέβαια. Κάναμε μπουρδέλο την Ελλάδα, τώρα που την πήγαμε στον πάτο, ας την κάνουμε για εξωτερικό που είναι καλύτερα τα πράγματα γιατι εδώ δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο πια. Είναι πιο εύκολο να την κάνουμε, παρά συλλογικά σαν ένας λαός να προσπαθήσουμε να την φτιάξουμε και να πετάξουμε τα λαμόγια που 30 χρόνια το 90% αυτού του ηλίθιου λαού ψήφιζε και συντηρούσε.

    Και να ερχόμαστε μετα το καλοκαιράκι για διακοπές και να λέμε τι χάλια που είναι όλα.

    Στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολίτης της Μπανανίας
    Εγώ δεν έκλεψα ποτέ ούτε ένα ευρώ, δεν έβαλα βύσμα ούτε όταν μπορούσα γιατί αυτό το πράγμα το συχαίνομαι, δεν ψήφισα ποτέ κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα. Αν είναι να μην πηγαίνει άλλο εδώ, ναι, θα φύγω. Δεν ρίχνω μαύρη πέτρα και μαλακίες εδώ μιλάμε για επιβίωση. Την Ελλάδα την αγαπάμε και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε αλλά πόσο νομίζεις θα αντέξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MOLEMOU
    Κατά τον Σεπτέμβρη θα ξέρω σίγουρα τι θα γίνει. Μέχρι τότε υπομονή και θα το παλέψω όσο γίνεται να μείνω, αλλά δύσκολα φίλε! Προς το παρόν εδώ στον αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Saq ούτε και εγώ. Μοιραία όμως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Και όλοι θέλουν να φύγουν αλλά κανείς δεν θέλει να μείνει και να φτιάξει.

    Δεν ξέρω, δίκοπο μαχαίρι όλα. Μπορεί και να έχεις δίκιο, τι να πω...Νιώθω πως δεν ξέρω τι να κάνω πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O εκνευρισμός μου εννοείται οτι δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά. Πικρία είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...