Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Θεσσαλοτίποτα Cinema-ΠΡΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΌΤΙ ΠΕΘΑΝΕΣ





ΠΡΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ 

ΠΕΘΑΝΕΣ-Before the Devil Knows You're  

Dead.



 


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Άντι και ο Χανκ είναι αδέλφια. Ο  Άντι είναι ο μεγάλος αδελφός και ο Χανκ ο μικρός. Ο Άντι είναι το  «μυαλό» και ο Χανκ η «εμφάνιση». Και οι δύο δουλεύουν σε μια μεσιτική  εταιρία. Και οι δύο έχουν rnrnοικονομικά προβλήματα. Ο Άντι είναι  συνηθισμένος σε ένα ακριβό lifestyle κι έχει μια έξη στα ναρκωτικά, που  επίσης του κοστίζει, ενώ φροντίζει και την συνηθισμένη στα λούσα σύζυγό  του, Τζίνα. Ο rnrnΧανκ από την άλλη δεν κατορθώνει να καλύπτει τα έξοδα  διατροφής της πρώην συζύγου του και της μικρής του κορούλας. Χρωστάει σε  όλο τον κόσμο, αλλά διατηρεί και μια ερωτική σχέση με τη γυναίκα του  rnrnαδελφού του, την Τζίνα, κάτι που δεν γνωρίζει ο Άντι. Διέξοδο στα  οικονομικά τους προβλήματα φαίνεται να δίνει μια ιδέα του Άντι.rnΟ Άντι  προτείνει στον αδελφό του να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο των γονιών  τους. Είναι ένα μαγαζί του οποίου τα κατατόπια γνωρίζουν. Θα μπουν, θα  πάρουν ότι χρειάζεται και θα φύγουν σαν κύριοι. Η rnrnασφάλεια θα  καλύψει τη χασούρα κι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την δουλειά, όμως,  πρέπει να φέρει εις πέρας ο Χανκ, καθώς ο Άντι επικαλείται πως στην  περιοχή τον γνωρίζουν και δεν πρέπει να rnrnεμφανιστεί. Όμως, ο Χανκ τα  κάνει θάλασσα. Όντας άβγαλτος και νιώθοντας φόβο, ζητά τη βοήθεια ενός  σερβιτόρου, στον οποίο επίσης χρωστάει λεφτά. Ο σερβιτόρος κουβαλάει  μαζί του όπλο. Και η ληστεία rnrnκαταλήγει σε αιματοκύλισμα: στο  κοσμηματοπωλείο βρίσκεται η μητέρα των Άντι και Χανκ αντί της υπαλλήλου.  Και η μητέρα έχει όπλο. Κατά τη διάρρηξη, ο φίλος του Χανκ σκοτώνει τη  μητέρα των αδελφών rnrnαλλά σκοτώνεται συνάμα από εκείνη. Τα πράγματα  δεν θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα. Ή μήπως θα μπορούσαν;


Watch Before the Devil Knows You're Dead in Horror  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Καλή διασκέδαση!


Υ.Γ. Κατεβάστε τον veoh για να βλέπετε όλο το βίντεο.

9 σχόλια:

  1. απίστευτη ταινία και αν θυμάμαι καλά ήταν και με μη χρονική σειρά δοσμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ταινιάρα. Εγώ την βρήκα και επίκαιρη, τα οικονομικά αδιέξοδα, η απελπισία, η απόγνωση.

    Tyler, ναι είναι λίγο ανακατεμένη η σειρά αλλά δεν σε μπερδεύει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού ψαγμένη ταινια ειδικά για την εποχή της. Κάτι έβλεπε ο Κάρπεντερ φαίνεται, ήταν απο αυτούς που κοίταζαν μακριά. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολίτης της Μπανανίας
    Δεν την έχω δει την ταινία, βασίστηκα στην κρίση σου και θα την ανεβάσω και παράλληλα θα την δω κι εγώ. Κανόνισε να είναι καλή:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναλόγως πως θα την κρίνεις και για ποιο λόγο θα την δεις. Για τον λόγο που εγώ την είδα, την βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Δες και πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...