Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Οι καταφερτζίδες

«Καταφέραμε το ακατόρθωτο»


 Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο κλείσιμο των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης, στον Πόρο.


"Είμαι πολύ πιο αισιόδοξος και σίγουρος ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι μια χώρα πολύ πιο δίκαιη, ευνομούμενη, πιο χαρούμενη και οι πολίτες της θα είναι πιο ευτυχισμένοι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου.

Σε εννέα μήνες που πέρασαν, τόνισε ο πρωθυπουργός, καταφέραμε το ακατόρθωτο. Και να αποφύγουμε την πτώχευση, αλλά και να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα είναι και πάλι μια άξια χώρα.

πηγή: enet

Όντως, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τον ατρόμητο αρχηγό της κατάφεραν αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, καλύτερα ακόμα και από τον καταλληλότερο. Είναι οι μοναδικοί που μπόρεσαν μέσα σε τόσο μικρό διάστημα, σε μια τόσο μικρή χώρα, με τόσους λίγους κατοίκους, να κάνουν τόσες πολλές μαλακίες. Ευτυχώς, δηλαδή, που αποφύγαμε την πτώχευση και μπορούμε να λέμε ότι είμαστε άξιοι, μαλάκες!!! Αν μας μοιράσει επιτέλους και εκείνα τα ναρκωτικά που είχε υποσχεθεί, θα είμαστε και ευτυχισμένοι!

7 σχόλια:

  1. Ααααα!!!!
    τώρα κατάλαβα που πήγαιναν τα 80 κιλά κοκαΐνης που πιάστηκαν σε κότερο στα Σύβοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 μήνες ε...!
    Μια επιτυχημένη κυοφορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tiktos
    Ήρθε φρέσκο πράμα; ε, ναι, για μας προορίζονταν. Για να είμαστε χαρούμενοι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. JamanFou
    Χαχα, μας γκάστρωσαν, που λένε. Ε, τώρα ήρθαν και τα γεννητούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H μόνη λύση ειναι η αποποινικοποίηση του μπάφου ωστε όλη η Ελλάδα να μπορέι να πίνει ελεύθερα και να μην δίνει δεκάρα για το τι γίνεται. Κρατάς που κρατάς ένα έθνος αιχμάλωτο στον φόβο,την αδιαφορία, την στέρηση και τα μεσημεριανάδικα, αποποινικοποίησε και τον μπάφο να τελειώνεις. Έτσι και αλλιώς ο Τζέφρυ έχει ταχτεί υπέρ της αποποινικοποίησης, είναι φιλελεύθερο πνεύμα ο Μινέικο...

    Ρε αΓΑΠούλη όλα εγώ πρέπει να στα λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολίτης
    Αφού ρε συ το είχε πει ο άνθρωπος, να επιτρέπεται η καλλιέργια κάνναβης σε γλαστρούλες και πέσαν να τον φάνε όλοι. Μάλλον ήξερε τι μας περιμένει και σου λέει δώσε τώρα τον μπάφο στο λαό ώστε μαστουρωμένος να μην καταλάβει και πολλά. Οικονομικά πάντως, ίσως είναι το μόνο πράγμα που μπορούε να εξάγουμε σήμερα. Όλη την Ολλανδία θα τροφοδοτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται πως θα την τροφοδοτούμε γιατι το δικό μας θεωρείται και απο τα καλύτερα βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...