Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εφιάλτες


Είναι πλέον ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κάστα ανάξιων και άτολμων πολιτικών. Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν την Ελλάδα ένα απέραντο ρουσφετότοπο, που πούλησαν μέχρι τις μάνες τους για την εξουσία, που μας γέμισαν με χρέη κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους, ρίχνοντας μόνο λίγα ψίχουλα στο λαό,  αυτοί οι κρετίνοι που μας κατάντησαν να ζούμε με 700€ το μήνα θεωρώντας άθλο το ότι υπάρχει δουλειά για ένα άτομο στην κάθε οικογένεια, ξεκίνησαν συστηματικά και εν γνώση τους το ξεπούλημα έντεκα εκατομμυρίων ψυχών. Πλέον, πιστεύω ότι όλα ήταν στημένα, ξεκινώντας από τον αρχηγό των ανικάνων Καραμανλή που έφυγε τρέχοντας όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί όχι το χρέος αλλά ούτε τους βουλευτές του και καταλήγοντας στο ανδρείκελο τον Παπανδρέου αλλά και τους ακολούθους του που απέκρυψαν όλη την αλήθεια από το λαό προεκλογικά. Και σα να μην τους έφτανε αυτό, έταξαν και χρήματα κρυμμένα σε κάποιο μπαούλο, με μόνο σκοπό την υφαρπαγή λίγων εδρών παραπάνω από ανόητους και αμόρφωτους ψηφοφόρους πάνω στους οποίους ασελγούσαν τόσα χρόνια. Οι προδότες αυτοί - που σήμερα τα βάζουν με το θεριό που οι ίδιοι έτρεφαν επί δεκαετίες, δημοσιεύοντας και στομφώδη μανιφέστα- έκαναν ακριβώς όσα έπρεπε για να πέσει η χώρα μια ώρα αρχύτερα στο γκρεμό. Ουδέποτε νοιάστηκαν για τον λαό και ουδέποτε είπαν αλήθεια όταν έλεγαν ότι δεν σκέφτονται την καρέκλα και την εξουσία. Αντιθέτως, μόνο αυτή σκέφτονται. Δεν ξέρω αν ένα σωστά μελετημένο, συντεταγμένο και εκτελεσμένο μνημόνιο θα έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το σκλαβόχαρτο που υπόγραψαν, με αυτούς τους άχρηστους πολιτικούς που βάλαμε να το εκτελέσουν, είναι η ταφόπλακά μας.

Προσωπικά δεν είμαι κλαψομούνης ούτε και τα παρατάω εύκολα. Παρόλο τη δεινή θέση που βρίσκομαι σήμερα παλεύω να αναστηλωθώ βασιζόμενος στις δυνάμεις μου και προσπαθώντας να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου μαθαίνοντας καινούρια πράγματα ώστε να μπορέσω να σταθώ όρθιος. Δεν θα ησυχάσω, όμως, αν δεν δω αυτούς τους αλήτες να ξεκουμπίζονται ένας ένας από εδώ. Δεν θα ξαναπιστέψω σε κανένα πολιτικό αν δεν τους δω να πηγαίνουν στη βουλή με τρύπια παπούτσια και το βλέμμα χαμηλά.

Διαβάστε και αυτό: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382

2 σχόλια:

  1. όταν έγιναν οι εκλογές το 2009 είχα γράψει στο άρθρο μου οι χρήσιμοι ηλίθιοι, και να μην ψηφίσει κανείς. τότε με βρίζατε ασύστολα, ότι είμαι μηδενιστής, και άλλες τέτοιες μαλάκιες τώρα πτωχεύστε για να μάθετε. σας ενημερώνω οτι το der spiegel εγραψε οτι στις 28 Οκτωβρίου η Ελλάδα θα κάνει πτώχευση, ετοιμαστείτε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την συνέντευξη του Πάγκαλου και την παρέμβαση Βενιζέλου στον Χατζηνικολάου χθες την παρακολουθησες?
    Είδες το θράσος το κυνισμό αυτών των ανθρώπων???

    Τον bill δεν τον γνωρίζω και επομένως δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι έγραφε την εποχή των ελογών του 2009.
    Σύμφωνα όμως με το σχόλιό του επάνω, φαντάζομαι ότι ανήκει σε ένα πολιτικό ρεύμα που αμφισβητεί το όλο σύστημα και έρχομαι να δικαιώσω όσους μάχονται αυτό και τους υποστηριχτές του..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...