Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Καιρού θέλοντος!

Το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την ελληνική υπηρεσία αποχέτευσης και τους κατά τόπους Δήμους Προσφέρει!
  • Δεν έχουν καταστραφεί τα μαγαζιά σας και τα σπίτια σας από τις διαδηλώσεις και θέλετε να συμπαρασταθείτε στους συμπολίτες σας;
  • Θέλετε να πάρετε τις επιδοτήσεις αλλά δεν έχετε πάθει ζημιές;
  • Έχετε πολλούς υπαλλήλους και ψάχνετε λόγο να τους απολύσετε;
  • Έχει γίνει το μαγαζί σας λαμπόγυαλο και θέλετε να το καθαρίσετε γρήγορα;
  • Είστε λάτρης των θαλάσσιων και χειμερινών σπορ;
Μην ανησυχείτε καθόλου γιατί... οι πλημμύρες έρχονται!
Με την βοήθεια του καιρού, αλλά και με την κάκιστη υποδομή και συντήρηση των αποχετεύσεων, με το μπάζωμα των ρεμάτων και με δεκάδες ακόμα ατασθαλίες φροντίσαμε και φέτος να σας παράσχουμε όλα τα παραπάνω αλλά και πολλές άλλες παροχές! Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!

13 σχόλια:

  1. Α, δεν έχεις δίκιο! Μέχρι να γίνουμε Βενετία έχουμε μέλλον...
    [Θα έχεις μάθει ασφαλώς τι έγινε εκεί]. Μόνο που εκεί είναι αποτέλεσμα του φαινομένου του θερμοκηπίου κι όχι των αποχετεύσεων και των μπαζωμάτων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλημμύρησε το κέντρο της πόλης; πότε έγινε αυτό; εδώ προς Νομαρχία μια ψιχάλα ρίχνει με δυνατό αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως στην Αθήνα έχει παραγίνει το κακό. Ένα ολόκληρο ποτάμι, ο κηφησός, περνάει μέσα από σπίτια και δρόμους...

    Αλλά και στη Θεσσαλονίκη και ειδικά στις δυτικές συνοικίες τα πράγματα δεν είναι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. JamanFou
    για να πω την αλήθεια δεν ξέρω για τι ακριβώς μιλάς, μάλλον έχω ένα κενό πληροφόρησης, βλέπεις δεν ανοίγω και καθόλου σχεδον την τβ, αν έχεις την καλοσύνη πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala pou mas to eipes episthmona mas gt ws monkeys dn xeroume kolumpi opote prepei n promu8eutoume ta aparaithta,batraxopedila,maska,anapneusthra,kano,fouskot kai mpratsakia.
    pragmatika oi dromoi einai a8lioi(allh mia prosfora tou upourgeiou eswterikwn)ka8e fora pou vrexei nmzw pws vriskomai sthn tailandh meta to tsounami...dn xereis pws n ntu8eis en telh gt h stolh vatraxan8rwpou dn endeiknetai se oles ti peristaseis xaxaxaxaxa(apo oti katalaves to monkey1 pou auth thn stimgh exei liwsei sto gelio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tyler Durden
    Το κείμανο είναι σατυρικό, αλλά όπως βλέπω στα ψιλά της πόλης κατεβαίνουν ποτάμια, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανορθόδοξος
    Παντού σκατά είναι φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. the monkeys
    Εγώ αυτή τη στιγμή πρέπει να πάρω τη μηχανή που είναι σε πεζοδρόμιο για να πάω σπίτι. Δεν σκέφτομαι την διαδρομή και την βροχή αλλά πως θα γίνει να ανέβω χωρίς να με κάνουν λούτσα τα αυτοκίνητα που περνάν και εκτοξεύουν το νερό σαν συντριβάνι! Αν δεν είχε τόσο κρύο θα έβαζα μαγιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. magio kalo xaxaxaxaxa!!!san episthmonas dn 8a eprepe n se apasxolei auto.afou anaakalupses to nomo ths varuthtas twra su menei na anakalupsieis ton antinomo wste oi stales ths vroxhs na mhn peftoun pros to edafos.vevaia o nomos ths varuthtas su hr8e otan su epese ena mhlo.autos dn xerwww alla elpizw n mhn einai varu to frouto(px karpouzi)xaxa
    opote vlepw motosikletisth auto lew...poso megalo paketo trwne kruo kai vroxh mprououou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. the monkeys
    Σκέψου πόσο μεγάλο πακέκο τρώνε αυτοί με αυτοκίνητα, παρκινκ, κίνηση, χάλια. Μετά από τόσα χρόνια δεν με χαλάει το κρύο μόνο λίγο η βροχή. Βλέπεις δεν ξέρω για τον νόμο της αντιβαρύτητας, αλλά ανακάλυψα το νόμο της συνήθειας, τα έχω συνηθίσει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. JamanFou
    Διάβασα το άρθρο, εδώ λέει για βενετία, που όντως έχει να κάνει με φαινόμενο θερμοκηπίου αλλά όπως ξέρουμε και οι ιταλοί σαν μεσόγειοι δεν τα πάνε καλά με τα έργα. Οι ολλανδοί έχουν περισσότερα κανάλια αλλά με την οργάνωση που έχουν αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...