Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Μολότοφ σε τμήμα!

Απίστευτα γεγονότα στο αστυνομικό τμήμα Συκεών! Άγνωστοι νεαροί πέρασαν από μπροστά και πιθανότατα με μολότοφ το πυρπόλησαν. Δεν μπόρεσα να πλησιάσω πολύ κοντά, αλλά τριγύρω αμέσως μαζεύτηκαν διμοιρίες των ματ, πυροσβεστικά, και ασθενοφόρα. Από ότι άκουσα από τους περίοικους, την δουλειά την έκανε μια ομάδα από νεαρούς γύρω στα 15-17. Την ώρα που κάποιος αφηγόταν την ιστορία παρατασσόντουσαν και τα ματ δίπλα μας, τότε ένας ματατζής που άκουσε την ιστορία είπε με μπόλικη ειρωνεία για τα 15χρονα: "Ας ερχόντουσαν τώρα που είμαστε εμείς εδώ και θα βλέπανε!" Στιγμές απείρου κάλλους στην Ελλάδα! Σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζω την πράξη των νεαρών αλλά και η λογική των αστυνομικών συνεχίζει να παραμένει ίδια μ΄αυτουνού που σκότωσε τον νεαρό προχτές.

14 σχόλια:

  1. newton με αυτό που περιγράφεις μας δίνεις ανάγλυφα και συνοπτικά μια εικόνα ρουτίνας της ελληνικής μπατσοκατάστασης: η μαγκιά κλανιά επιδεικνύεται από την ώρα που μπαίνουν οι κορδέλες, μετά δηλαδή το συμβάν. νομίζω ότι αυτό παρατηρείται πιο πολύ από τότε που οι σχολές τους εντάχθηκαν στις πανελλήνιες. το δημοσιοϋπαλληλίκι και η χαλαρή τους εκπαίδευση τους χοντροκωλιάζει και όλη τους η παληκαριά βγαίνει στις γυναικούλες και τους περιέργους που μαζεύονται μετά τα συμβάντα και στο τράβηγμα φυσικά του πιστολιού σε άοπλους πιτσιρικάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είμαι ανώνυμος από λάθος πληκτρολόγηση βγήκε έτσι. ο navarino-s είμαι. μη νομίσουν ότι τους φοβόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. navarino-s
    Θα συμφωνήσω με όσα λες και για την εκπέδευσή τους και για την μαγκιά που πουλάνε, από την άλλη είναι καταδικαστέα και η πράξη των νεαρών. Όλοι αγανακτήσαμε με την πράξη του μπάτσου να σκοτώσει τον 15χρονο, αλλά μην κάνουμε και χειρότερα τώρα. Όλοι θέλουμε να διαδηλώσουμε ενάντια στην σαπίλα και απραγία του κράτους αλλά ειρηνικά!
    Για το συμβάν αργότερα έμαθα ότι η ομάδα των νεαρών αποτελούνταν από περίπου 200 άτομα, μπήκαν στο τμήμα και αφού χτύπησαν έναν αστυνομικό έριξαν μολότοφ και έφυγαν. Όλα τα μαθαίνω από στόματα, οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι εμπειρίες των ανθρώπων είναι ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα συμφωνισω με την πραξη των νεαρων γιατι το μονο που ηθελαν ηταν να πουν στου μπατσους πως βρισκονται εκει και δεν κοιμουνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ola auta pou exw aokusei,dei kai diavasei tis meres meta tn 8anato tou 15xronou epivevaiwnoun oti thn idia nootropia kai skepsh exoun oi mpatsoi me ton eidiko frouro pou phrovolhse.ki egw sumfwnw pws h katastash xefuge me apotelesma o kosmos n mhn katevei n diamartyrh8ei,kosmso pou h8ele n akoustei k autou nou h fwnh.apo thn allh oi trapezes kai ta a.tmhmata karfaki dn mas kaigetai an katastrefontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oxi fusika oti sumfwnw me ti h via sth via monkey1(ligo pio epi8etiko apo oti sunh8ws xaxaxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anyparktos
    Για το Α.Τ. δεν με νοιάζει και πολύ γιατί πρόκειται για υλικά πράγματα, το θέμα είναι ότι ρίξαν τη μολότοφ στο κουβούκλιο που βρισκόταν ο φύλακας και τον ψιλοκάψαν τον άνθρωπο, με αυτό διαφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. monkey1
    Όντως πολύ ήθελαν να δείξουν την δυσαρέσκιά τους και δεν το έκαναν γιατί φοβήθηκαν να κατάβουν και αυτό είναι το λυπηρό, από την άλλη ούτε εμένα δεν με νοιάζει για τις τράπεζες και τα τμήματα, καθόλου, για τους ανθρώπους στεναχωριέμαι.

    Υ.Γ. Δεν σου πάει το επιθετικό στυλ, φαντάζομαι γενικώς ότι χαμογελάς πιο εύκολα από τις άλλες monkeyς, οπότε σου πάει το "ανάλαφρο" γράψιμο:)(τι λέω ο επιστήμονας πάλι, με τις πέτρες θα με πάρετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Newton μου καλά έκαναν (οι νεαροί)!
    Οι αστυνομικού μπαίνοντας στο σώμα ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η στολή και γνωρίζουν το τι εγκλήματα έχει διαπράξει η στολή που φοράνε.
    Από τη στιγμή που το ξέρουν και το δέχονται, καλά να πάθουν!

    ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΠΑΤΣΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΚΛΟΜΠ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ RAMBO Ή BRUCE LEE.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΑΟΠΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
    ΕΚΤΑΚΤΕΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. amana
    Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι γνωρίζουν εξ αρχής τι συμαίνει αυτή η στολή που φοράνε και μάλιστα το επιδιώκουν να την φορέσουν.
    Από την άλλη όμως αισθάνομαι υπεύθυνος, επειδή λόγο της βλακείας μας, τόσα χρόνια ανεχόμαστε αυτήν την κατάσταση. Επειδή τόσα χρόνια η σαπίλα έχει αγγίξει κάθε μορφή της καθημερινής μας ζωής, δεχόμαστε και επιδοκιμάζουμε κυβερνήσεις που συντηρούν και ενισχύουν αυτήν τη κατάντια. Δεν είναι μόνο οι μπάτσοι διεφθαρμένοι, όλοι είμαστε σε όλα τα επίπεδα. Σκοτώνοντας έναν μπάτσο δεν κερδίζουμε τίποτα, έτσι έμαθαν τους βολεύει και το συντηρούν. Πρέπει να αλλάξει το σύστημα και η νοοτροπεία από τις ρίζες της.
    Μήπως νομίζεις ότι ένας ανεύθυνος γιατρός που την ώρα της βάρδιας του, λόγο της κατάντιας του συστήματος, δεν βρίσκεται στο πόστο του αλλά σπίτι του και καθυστερεί να κάνει μια εγχείρηση και πεθαίνει ο ασθενής δεν είναι το ίδιο ένοχος με τον μπάτσο που σκότωσε το παιδάκι;
    Δύο λέξεις έχω να πω "ριζική αλλαγή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Newton με βρίσκεις σύμφωνη!
    Γι' αυτό και εγώ σε ένα άλλο blog (έχω μπει σε τόοοοοοοοοσα πολλά που δεν θυμάμαι ποιο είναι να σε παραπέμψω)
    είχα πει οτι πρέπει όλι να ζητάμε συγγνώμη απο τον Αλέξη
    Όλοι γιατί δεν ξεσηκωθήκαμε την πρώτη φορά που κάτι έγινε και δώσαμε την ελευθερία σε μαλάκες σαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε να σκοτώνει παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...