Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν οι άλλοι επιστρέφουν!

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να κάνω κι εγώ τις διακοπές μου. Και δεν το μετανιώνω καθόλου που γίνονται τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβρης.
Αντίθετα θα έλεγα ότι συντελούν πολλοί λόγοι να είμαι ακόμα πιο χαρούμενος.
Καταρχήν, δεν θα "φάω" στη μάπα το χάος που θα επικρατεί λόγο της ΔΕΘ, (η περσινή ανάρτηση δε νομίζω να είναι μακρυά από τα φετινά γεγονότα, οπότε ρίξτε της μια ματιά και πείτε ότι την έκανα φέτος) την οποία (ΔΕΘ), παρεμπιπτόντως, όλο λεν πως θα την βγάλουν εκτός κέντρου και όλο τίποτα δεν κάνουν. Τελευταία μάλιστα ακούγεται ότι σκέφτονται να την μεταφέρουν στην περιοχή της Σίνδου ή στου Καβαλαρίου, αλλά μάλλον κουράζονται οι υπεύθυνοι από την πολύ σκέψη και καθυστερούν. Όπως και να έχει και φέτος η έκθεση είναι εδώ και μάλιστα με βεβαρημένο ρόλο, αυτόν της προεκλογικής εκστρατείας. Ωραία ακούγεται αυτό το "εκστρατεία", είναι λες και οι πολιτικοί πήραν τα όπλα επ' ώμου και ορμούν να κατακτήσουν τους ψηφοφόρους τους. Αλλά θα μου πείτε κάπως έτσι δεν είναι; Και μάλιστα στο τέλος πάντα τα καταφέρνουν. Γιατί άραγε;
Επίσης θα γλιτώσω ένα δεκαήμερο παπαρολογιών από πολιτικούς και δημοσιογράφους. Δεν είναι και λίγο!
Εν δευτέρης, όταν κάνεις διακοπές αργά, έχει άλλη γλύκα. Μπορεί να περιμένεις με ανυπομονησία όλο το καλοκαίρι κουτσοπαλεύοντάς την με σαββατοκύριακα και αργίες, αλλά φεύγεις όταν οι περισσότεροι έχουν γυρίσει και προσπαθούν απεγνωσμένα να προσαρμοστούν. Έπειτα, όταν επιστρέφεις τους βρίσκεις όλους στη θέση τους και έτσι δεν αργείς να μπεις στο κλίμα.
Τέλος, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ουσιαστικά η αρχή της χρονιάς, το να κάνεις διακοπές τις πρώτες μέρες του είναι ότι πιο αναζωογονητικό υπάρχει. Ίσως είναι το καλύτερο χάπι για να πάρει δυνάμεις ο οργανισμός ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Και νομίζω ότι και φέτος, όλους μας θα μας χρειαστεί περίσσια κουράγιου!
Τα ξαναλέμε, φίλοι μου, σε δέκα μερούλες, ανανεωμένος και με μπόλικο υλικό από τα μέρη που θα επισκεφτώ, αλλά και με γεμάτες τις μπαταρίες που θα συντελέσουν στην εποικοδομητική συνέχιση των αναρτήσεων!

15 σχόλια:

  1. μπράβο, η καλύτερη εποχή!

    όσο για τη μεταφορά της ΔΕΘ, αν γίνει προς Καβαλάρι θα δημιουργήσει τεράστια πίεση στους εκεί υγρότοπους, γιατί μετα χρόνια θα αναπτυχθεί και σχετική οικιστική ανάπτυξη, όχι μόνο για ξενοδοχεία, κλπ υποδομές, αλλά και επιχειρήσεις, κατοικίες, κλπ. Διάβασε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ! θα βρεθείτε και σεις στα εξωτερικά, λοιπόν!
    Και όπως σε είπα... παράθυρο θέλω!! :))

    Να περάσεις super και με μπόλικο υλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALES DIAKOPES NEWTON!!! O SEPTEMVRIS GIA MENA ITAN PADA MELAGHOLIKOS MINAS...TORA ETSI OPOS TO THETEIS TO THEMA SAN KALA AKOUGETAI...KAI GLITONEIS OPOS LES KAI TIS PAPAROLOGIES TON POLITIKON!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλές διακοπές ο Σεπτέμβρης είναι απ' τούς καλύτερους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρομοίως Newton, έχω κρατήσει extra μέρες για διακοπές τις 11 τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη για Νορβηγία και τις περιμένω πως και πως.
    Ο Σεπτέμβρης μακράν είναι ο καλύτερος μήνας για αυτή τη δουλειά ;)
    Καλά να περάσεις λοιπόν και να μας έρθεις φρέσκος και με κουράγιο για να περάσεις το Χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Have fun newton μας...ευχή από τα μαϊμουδάκια :P :P :P. Αναμένουμε για νέα...και κουτσομπολιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    τυχερέ
    κοίτα να δεις εγώ σήμερα γύρισα
    φρίκη...
    υγεία και μπανάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε μου Newton να περάσεις υπέροχα στις διακοπες σου και θα συμφωνήσω απόλυτα για τον χρόνο. Οταν μένεις στη Θεσσαλονίκη ακόμα και μετά τη δουλειά μπορείς να πεταχτείς για μπάνιο σε μια αξιοπρεπεή παραλία, οπότε δεν χρειάζεσαι μέρες άδειας το καλοκαίρι (μόνο 1 βδομάδα ας πούμε για λιώσιμο με οικογένεια). Αλλά το Σεπτέμβρη μπορείς άνετα να κάνεις ένα καλό και μακρινό ταξιδάκι!

    Με το καλό να επιστρέψεις με μπόλικες ιστορίες διακοπών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...