Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Όμορφη (μπλογκο)παρέα!

Επειδή πιστεύω ότι οι ευχές δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ομαδικό χειροκρότημα, μια ψυχολογική υποστήριξη, που όμως λίγο πολύ όλοι χρειαζόμαστε, εύχομαι ολόψυχα σε όλη τη μπλογκοπαρέα, την αφανή συντροφιά μου και τη μόνιμη πηγή γνώσεων και ενημέρωσής μου, καλή και δημιουργική χρονιά.


7 σχόλια:

  1. Θα μπορούσαμε ακόμα να συμπληρώσουμε ότι η μπλογκοπαρέα δηλώνει 'ότι "είμαστε ακόμη ζωντανοί....και αν μας αντέχει το σχοινί θα φανεί....στο χειροκρότημα...."
    Νάμαστε όλοι μας καλά και να τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κα λημερα,κι επειδη το ομαδικο αυτο χειροκροτημα ευκολα μπορει να μας κανει αυταρεσκους,επιτρεψε μου να παραθεσω μια στροφη, απο την ΠΑΡΩΔΙΑ του 'ΑΝ' του δασκαλου Κ.Βαρναλη.
    **Αν στην πλεμπαγια να μιλαει αρνιεται η αρετη σου
    κι οταν ζυγωνεις δυνατους,στα δυο λιγας τη μεση,
    κι αν μητε φιλους μητ' εχθρους ποτε σου λογαριαζεις,
    και κανεις πως τους αγαπας,αλλα ποτε κανενα,
    αν δεν αφηνεις εφκαιρια καπου να κακοβαινεις
    και μονο,αν κανεις το κακο, η ψυχη σου γαληνεβει
    δικια σου θα ναι τουτ' η Γης μ' ολα τα καλλη πουχει
    κ' εξοχος θασαι Κυριος,αλλ' ΑΝΘΡΩΠΟΣ δε ΘΑΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου Newton, όλοι χρειαζόμαστε μια δόση blogoυποστήριξης+ψυχανάλυσης. Εσύ κράτα μας σε φόρμα με τις αναρτήσεις σου κι εμείς σου ευχόμαστε νάχεις μια καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα ειμαστε καλα και να στηριζουμε παντα τα σωστα και δικαια, που υπαρχουν γυρω μας, καθως και οσους προσπαθουν, μεσω των κειμενων τους, να θιξουν καταστασεις και να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο!

    Kαλη σου χρονια, φιλε @Newton! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά νάχεις και ιδέες αστείρευτες. Εγώ σου υπόσχομαι να μετρήσω όλες τις εκπομπές ρυπογόνων αερίων της ατμόσφαιρας.Γέλασα με την ψυχή μου. τί σχολιάρα ήταν αυτή. Νάσαι πάντα καλά και γερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...