Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Gamato.info. Τους τσιμπίσανε τους μάγκες!



Αν θυμάστε πριν από λίγο καιρό είχα κάνει μια ανάρτηση με τα θέμα τα torrents! Τότε είχαν πιάσει κάποια άτομα από ένα site που έκανε παρόμοια δουλειά με το γαμάτο. Την ίδια στιγμή το gamato.info έκλεισε βάζοντας ένα μήνυμα ότι αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα και ότι μετά την αναβάθμιση θα επανέλθουν. Αφού πέρασε κάνας μήνας και βγήκε βρώμα ότι κρύφτηκαν να γλιτώσουν τη σύλληψη εμφανίστηκε στη σελίδα τους ένα μήνυμα που έλεγε ότι το γαμάτο θα επανέλθει σε λίγες μέρες, αρχές Φεβρουαρίου. Έπειτα μαθεύτηκε ότι ασκήθηκαν κάποιες διώξεις εναντίων των διαχειριστών.

Εκείνες τις μέρες που ήταν κλειστό πραγματικά όλοι όσοι "κατέβαζαν" ταινίες κ.λ. από το ίντερνετ βρίσκονταν σε βαθιά θλίψη επειδή έκλεισε. Έτυχε πολλές φορές σε παρέες να αρχίσουν να μιλάνε για αυτό το θέμα, "και τώρα που θα βρίσκουμε αυτά που ψάχνουμε", "θα ξανανοίξει άραγε;", "ξέρεις εσύ κανένα άλλο καλό;" και διάφορα τέτοια.

Έφτασε, λοιπόν, ο Φεβρουάριος και όντως γύρω στις 15 το site άνοιξε και άρχισε να λειτουργεί πάλι κανονικά, με τους διαχειριστές τους να το έχουν κάνει πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση και επιπλέον να έχουν βάλει ένα μηνυματάκι στο κάτω μέρος τις σελίδας που έλεγε λίγο πολύ ότι το site είναι ένας παροχέας, ουσιαστικά, ανταλλαγής αρχείων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών τον αρχείων που μεταβιβάζονται διότι δεν βρίσκονται στους δικούς τους σκληρούς δίσκους αλλά σε αυτονών που τα μεταφέρουν.

Από ότι φαίνεται, όμως, αυτό το μήνυμα δεν ήταν αρκετό ώστε να σταματήσει την μήνυση που τους έκανε μια δισκογραφική εταιρία και την μετέπειτα σύλληψη έξι μέχρι στιγμής ατόμων και αναζητούνται άλλη δυο στην Ελλάδα, καθώς και κάποιοι στο εξωτερικό (νομίζω ότι ο server τους ήταν Ολλανδία.). Για το υπόλοιπο ρεπορτάζ διαβάστε εδώ (αν και δεν την πάω την συγκεκριμένη σελίδα, zougla.gr, επειδή είναι του Τριανταφυλλόπουλου, αλλά τώρα αυτό έχω).

Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι τελικά θα τους κλάσουν αυτούς που έπιασαν. Θα δείξει!

νέο! http://www.gamato.it/
       http://www.gamato.me/
update: http://thessalotipota.blogspot.com/2011/02/greekz-thegtnetq.html

8 σχόλια:

  1. αντί να προσαρμοστεί το σύστημα στα νέα δεδομένα του διαδικτύου επιλέγει την καταστολή, αλλά ό,τι και να κάνει δεν μπορεί να πετύχει τίποτε, η κατάσταση είναι πλέον μη αντιστρεπτή και εκτός κάθε δυνατότητας ελέγχου με τα γνωστά μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα δηλαδή το gamato έκλεισε πάλι;
    Δεν θέλω να κλείσει!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tyler Durden
    Και εγώ τα ίδια πιστεύω. Πάντως έχουνε σκυλιάσει οι δισκογραφικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kariatida62
    Χαχα, θες δε θες έκλεισε!
    Όλο και κάποια άλλα θα υπάρχουν ή θα εμφανιστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλησπέρα !!
    Μπορεί να ήταν παράνομο,αλλά πολύ
    χρήσιμο για πολλούς..
    Εγώ πάντως δεν χάρηκα που τους πιάσανε..
    Σίγουρα άλλα θα εμφανιστούν, αλλά αυτό,
    ήταν το καλύτερο!!!
    Σαφώς ήταν το πρώτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ GAMATO.INFO ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΓΙΝΕ ΣΕ GAMAO.ME ΑΛΛΛΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ GAMATO.IT! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο internet explorer h to mozila ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΕΛΑΚΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ( ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΝΩ)ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος
    Σ'ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την πληροφορία. Το γαμάτο-με ιτ το ήξερα ότι δημιουργήθηκαν έκανα και ανάρτηση σχετικά αλλά είχα το πρόβλημα με την είσοδο. Όντως με λίγη υπομονή μπαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ GAMATO.ME ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΗΗΗΗΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...